Dodi-Doodles

Gastgezin

Als gastgezin krijgt u een pup zonder betaling omdat de hond eigendom blijft van Dodi-Doodles. Omdat wij het ras op een serieuze manier willen voort zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, willen we graag deze honden in lieve gezinnen plaatsen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij of zij verdient en kunnen wij nog meer mensen blij maken met een Australian Labradoodle. U dient wel in de omgeving van Didam te wonen (straal van ca. 15 kilometer).

De normale kosten zoals voer, entingen bij een dierenarts zijn voor het gastgezin net alsof het uw eigen hond is. Alle kosten ten aanzien van de fok zijn uiteraard voor Dodi-Doodles.

In geval van een reu zullen wij deze, als hij goed is uitgegroeid en goedgekeurd wordt, in willen zetten voor de fok. Dat betekend dat hij een paar keer bij ons komt om een teefje te dekken. Een reu hoeft u niet lang te missen, dit zal enkele uren zijn of zelfs nog minder.

Voor een teefje is het iets anders. Zij zal haar nestje, als ze de juiste leeftijd heeft bij ons krijgen. Dat betekend dat de pups bij ons geboren zullen worden en dat ze ongeveer 8 weken bij ons in huis zal verblijven. In deze tijd bent u uiteraard welkom om de hond en pups te komen bezoeken. Op het moment dat als de hond de leeftijd heeft bereikt dat hij niet meer in het fokprogramma zit wordt uiteraard de hond kosteloos als eerste aan u aangeboden en wordt hij of zij uw eigendom.  

Heeft u hierin interesse dat kunt u ons een mail zenden waarbij we daarna een afspraak maken om het e.a. verder toe te lichten. Uw mail kunt u zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.